Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Οι Στόχοι του blog
Αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα καταφέρετε να παρουσιάσετε στο τραπέζι σας ένα γευστικότατο χοιρινό και να επιτύχετε μία ελαφριά μπεσαμέλ που παράλληλα όμως να είναι και νόστιμη; Θέλετε να μάθετε με τι κρασί θα συνοδεύσετε το φαγητό και το επιδόρπιό σας; Ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για τη λεγόμενη “μοριακή” κουζίνα και τα κρασιά “Παλαιού” και “Νέου” κόσμου;

Εμείς θα σας βοηθήσουμε με μικρά μυστικά, προτάσεις και συμβουλές σε ότι έχει σχέση με τον οίνο και τη γαστρονομία! Απευθύνεστε στους σωστούς ανθρώπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου