Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Πατάτες φούρνου με πορτοκάλι

Υλικά:
2  κιλά πατάτες
χυμός από 2 πορτοκάλια
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κουτ. γλυκού καπνιστή πάπρικα καπνιστή
1 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη
 ελαιόλαδο 
αλάτι πιπέρι

Διαδικασία:
Βράζουμε τις πατάτες για 3 λεπτά, να πάρουν μια βράση,μετά τις κόβουμε σε μεγάλους κύβους τις τοποθετούμε σε ταψί προσθέτουμε το χυμό, το κρασί , το ελαιόλαδο, το πιπέρι,το αλάτι  και τη πάπρικα. Τα αναμειγνύουμε και ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς. Λίγο πριν βγάλουμε τις πατάτες απ' το φούρνο προσθέτουμε τη ζάχαρη για να μελώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου