Gourmet Food & Wine Pairings
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012
Kir royal.....
Υλικά:
λικέρ Creme de cassis
κρασί ξηρό λευκό αφρώδες,παγωμένο
Διαδικασία:
Βάζουμε 2-3 σταγόνες λικέρ σε ποτήρι και απογεμίζουμε με το αφρώδες.Το ποτό πρέπει να έχει απαλό ροζ χρώμα πιο πολύ λικέρ θα του χαλάσει τη γεύση
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου