Υλικά:(2μερίδες)
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ξερό και 1 φρέσκο
1 κρεμμύδι ξερό και 1 φρέσκο
6 κουτ σούπας ελαιόλαδο
2 ντομάτες χοντροκομμένες
1 κόκκινη πιπεριά,πράσινη πιπεριά
2 κουτ. του γλυκού κάπαρη
1 κομμάτι τυρί φέτα
ελιές καθαρισμένες
ελιές καθαρισμένες
¾ φλιτζ. λευκό κρασί
ρίγανη για γαρνιτούρα
Διαδικασία:
Σωτάρετε το σκόρδο και τα κρεμμύδια στο λάδι μέχρι να χρυσίσουν.Κόβουμε σε λωρίδες τις πιπεριές μας, και στη συνέχεια τις προσθέτουμε.Σβήνουμε με κρασί σε δυνατή φωτιά.Ρίχνουμε τις ντομάτες, τις ελιές και τη κάπαρη και αφήνουμε για λίγο μέχρι να μαλακώσουν οι ντομάτες μας.Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό.Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε σε μεγάλη κατσαρόλα με τη σάλτσα μας προσθέτοντας αν χρειάζεται λίγο νερό και ρίχνουμε τη φέτα σε κύβους.Ανακατεύουμε καλά και σερβίρετε.Τρίβουμε τη ρίγανη μας από πάνω για ένα ωραιότερο αποτέλεσμα.
έλα ένα sauvignon blanc και γρήγορα παρακαλώ!
ΑπάντησηΔιαγραφή