ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Χωρίζετε το κανταϊφι σε 2 ίσα μέρη. Παίρνετε ένα ταψί ή ένα πυρέξ, το βουτυρώνετε και απλώνετε το μισό κανταϊφι,το οποίο προηγουμένως έχετε ανοίξει πολύ καλά. Το βρέχετε με το μισό μίγμα (γάλακτος,βουτύρου και αυγών) προσθέτετε τα τυριά , από πάνω στρώνετε το υπόλοιπο κανταϊφι και περιχύνετε με το υπόλοιπο μίγμα. Ψήνετε στους 170ο C σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Tips: Για να επιτύχει το κανταϊφι και να γίνει αφράτο, πρέπει να το ανοίξετε πολύ καλά τις ίνες του
Μιλάμε για πιάτο πορωμένο! ανάλογα τα τυριά που θα βάλουμε πιστεύω οποιοδήποτε κόκκινο πλούσιο και με αρώματα βαρελιού κρασί θα πήγαινε υπέροχα!
ΑπάντησηΔιαγραφή