Υλικά (2-3 άτομα)
Διαδικασία:
Τσιγαρίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο,τις ντομάτες,τον πελτέ,τη κέτσαπ και τα υπόλοιπα υλικά εκτός του τόνου.Αφήνουμε για 20 λεπτά τη σάλτσα να σιγοβράσει και την κατεβάζουμε από τη φωτιά. Τέλος προσθέτουμε τον τόνο. Ανακατεύουμε ελαφρά και περιχύνουμε τη σάλτσα επάνω από τα ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
Πιείτε μαζί και ένα συμπαθητικό φρουτώδες ροζέ αγιωργίτικο..
ΑπάντησηΔιαγραφή