Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Κοτόπουλο Σαγανάκι


ΥΛΙΚΑ(4-6 άτομα)
  • 2 πακέτα στήθη κοτόπουλου (φιλεταρισμένα)
  • 15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • ½ φλυτζάνι του τσαγιού λεύκο κρασί
  • ½ κουταλία του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
  • ½ κουταλία του γλυκού κάρυ σε σκόνη
  • ½ κουταλία του γλυκού πάπρικα 
  • 1 κουταλία του γλυκού ζάχαρη,καστανή
  • 1 κομμάτι φέτα
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Αλάτι,πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι , το σκόρδο και  τα ντοματίνια μας, τα τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι , χαμηλώνουμε τη φωτιά, και στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μεγάλους κύβους, το κάρυ, το τζίντζερ,τη πάπρικα ,τη ζάχαρη το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε ελαφρά και τέλος μόλις δούμε να παίρνει χρώμα το κοτόπουλο ρίχνουμε το λευκό κρασί  και το κομμάτι της φέτας έως ότου έρθει η σάλτσα μας να μελώσει.Κατεβάζουμε και σερβίρουμε .

1 σχόλιο: