Για το κοτόπουλο θα χρειαστούμε:
Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κυβάκια και τις τοποθετούμε σε ένα μπόλ. Στο μπόλ προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας,τη καστανή ζάχαρη,το αλάτι,το πιπέρι και τα μυρωδικά μας. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα γυρνάμε συνεχώς μέχρι να ψηθούν καλά και απ τις 2 πλευρές και παράλληλα ρίχνουμε τα μπαχαρικά μας. Όταν αρχίσουν να γίνονται ρίχνουμε τη μουστάρδα και το χυμό λεμονιού και σβήνουμε με λευκό κρασί. Παίρνουμε ένα φιλέτο κοτόπουλου και από πάνω βάζω μια φέτα ανθότυρο και την πιέζω ελαφρά με ένα πιρούνι και από πάνω βάζουμε άλλο ένα φιλέτο κοτόπουλου,συνόδευτε υπέροχα με το ντιπ που φτιάξαμε.
- 6 φιλέτα κοτόπουλου
- 1 κουτ. γλυκού τζίντζερ,κάρυ
- χυμό από 1 λεμόνι
- 1 κουτ σούπας μουστάρδα
- 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
- 1/4 ανθότυρο

- 2 ντομάτες
- 1 κουτ. γλυκού πάπρικα,καστανή ζάχαρη
- 1 κουτ. γλυκού τζίντζερ,κάρυ
- λίγο θυμάρι,ρίγανη
- αλάτι ,πιπέρι
- λίγο ελαιόλαδο
Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κυβάκια και τις τοποθετούμε σε ένα μπόλ. Στο μπόλ προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας,τη καστανή ζάχαρη,το αλάτι,το πιπέρι και τα μυρωδικά μας. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα γυρνάμε συνεχώς μέχρι να ψηθούν καλά και απ τις 2 πλευρές και παράλληλα ρίχνουμε τα μπαχαρικά μας. Όταν αρχίσουν να γίνονται ρίχνουμε τη μουστάρδα και το χυμό λεμονιού και σβήνουμε με λευκό κρασί. Παίρνουμε ένα φιλέτο κοτόπουλου και από πάνω βάζω μια φέτα ανθότυρο και την πιέζω ελαφρά με ένα πιρούνι και από πάνω βάζουμε άλλο ένα φιλέτο κοτόπουλου,συνόδευτε υπέροχα με το ντιπ που φτιάξαμε.
ένα ανάλαφρο ροζέ είναι ότι πρέπει για την περίσταση :-D
ΑπάντησηΔιαγραφή