Υλικά(για 2 άτομα)
- 3 στήθη κοτόπουλου
- 4 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
- 6 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα
- 2 κουτ σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- Χυμός από 1 πορτοκάλι
Διαδικασία:
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο στο χυμό του πορτοκαλιού και στο ελαιόλαδο για 2-3 ώρες.Στη συνέχεια το πανάρουμε στο μίγμα παρμεζάνας,φρυγανιάς και μαϊντανού και το ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
δοκιμάστε το με ένα riesling όχι πολύ υψηλής οξύτητας με αρώματα εσπεριδοειδών..
ΑπάντησηΔιαγραφή