Υλικά:
- ½ κιλό γιαούρτι σακκούλας
- 400 γρ. τυριά τριμμένα διάφορα (γκούντα, ρεγκάτο)
- 300 γρ. φέτα
- 150 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 3 αυγά
- 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ½ κουταλάκι του γλυκού baking powder
- Πιπέρι
- φρυγανιά τριμμένη (4 κουταλιές της σούπας)
Διαδικασία:
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και τα στρώνουμε σε πυρέξ το
οποίο έχουμε βουτυρώσει και πασπαλίσει με τριμμένη φρυγανιά. Επίσης
πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη τριμμένη φρυγανιά το μείγμα. Ψήνουμε για 50-60
λεπτά στους 180οC
(επάνω-κάτω αντιστάσεις).
να πω την αλήθεια καλύτερα να το συνόδευα με μία απαστερίωτη μπυρίτσα septem παρά με κρασί... τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν έχω όρεξη για κρασί... ίσως η pale ale είναι μιά χαρά μπύρα... :D
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπαναστατικό βρίσκω τον οινολόγο μας και για να πω την αλήθεια συμφωνώ,θα ταιριάζε μια χαρά.....
ΑπάντησηΔιαγραφή